Boeken voor de ziel je gezondheid het leven de wereld

Altijd vanuit Liefde.
Voor de nieuwe wereld.

brieven aan mijn dochter | out now

Brieven aan mijn dochter is een roman met korte verhalen over bewust moederschap in de wereld van nu. Het zijn moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Elk verhaal biedt een schat aan wijsheden in intuïtief opvoeden en om de natuur als leermeester te zien en te verweven in het dagelijks samenzijn met je kind(eren). Ook de vele gevoelens die erbij komen kijken als moeder en kind samen opgroeien staan centraal. Marieke van Meijeren heeft met haar poëtische pen de natuur een wonderlijk personage gegeven die tot leven komt en die door de bladzijdes mee gidst in het opvoeden. 

De inspiratie voor deze roman vond Marieke in haar eigen weg met haar verhoogd bewustzijn en het intuïtief opvoeden van haar dochter. De natuur speelt een grote rol in haar leven die haar voeding geeft en de weg wijst. De verhalen bieden bij uitstek zusterlijke steun, liefdevolle aanmoediging, herkenning en concrete handvatten. Ook om stil te staan bij het leven en jezelf steeds weer te vinden.

€23,95

ORDER NOW

RISE | Spirituele Autobiografie en Soul Awakening

Marieke van Meijeren laat in haar debuut ‘RISE’ zien hoe je als mens volledig en krachtig jezelf kunt zijn en daarmee meer liefde, geluk en vrijheid ervaart in het leven. Ze laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven die zelfs de dood overstijgt. Door het herwinnen van Puur Bewustzijn en in de diepte te weten wat (Ziel) jij bent, ontstaat de verbinding weer die dwars door alle lagen, dimensies en ruimtes gaat. Een verbinding die voor wonderen, pshycic abilities en creativiteit zorgt.

RISE zal je Ziel activeren, laten opstaan en laten spreken. En je leven na elke bladzijde intens veranderen richting een ontwaakt en uit liefde gedreven bestaan. Je kijk op het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
Zij is je Guide naar een authentiek, spiritueel en geïntegreerd bestaan.

€ 30,18
Bestel RISE

SO SIMPLE | 88 powerfoodgerechten voor elke dag

Rens Kroes is pionier van de food & lifestyle-influencers en een van de eerste foodbloggers en -vloggers die zich focust op Powerfood: onbewerkte producten met hoge voedingswaarden. Ze onderscheidt zich door haar eerlijke, transparante en positieve mindset.

In So Simple geeft Rens Kroes je ze gezonde en makkelijke powerfoodgerechten op een presenteerblaadje: 88 eenvoudige, voedzame en toch verrassende lunch- en avondmaaltijden voor gezin, familie en vrienden. Bewustwording over wat je in je mond stopt vindt Rens belangrijk, dus staan onder ieder recept verrassende facts over een ingrediënt. Een musthave voor in je keuken.

€ 33,-
Bestel So Simple