Transforming Together

Naar Vrijheid, Liefde, Geluk en Overvloed

“Met de kracht waarmee je geboren bent,

met die kracht zal jij jezelf van binnenuit veranderen.”

Marieke zal medio 2022 starten met ‘The Circle’ en optioneel een (halve) Dag Intensive organiseren, om zo veel mogelijk likeminded souls op hun weg te helpen naar hun eigen bewustzijn expansie en gewenste wonderlijke leven.

Momenteel is het alleen mogelijk om je in te schrijven voor de wachtlijsten. Wil je direct met Marieke werken? Dan kan dat via de live online RISE les of haar transcendente reizen ‘The Essence‘.

(Halve) Dag Intensive

Wil je voelen hoe je in één dag je hele leven kan transformeren? Ben je benieuwd naar hoe je actief jouw gewenste leven voor jezelf kan creëren? Wil jij je diep verbonden voelen en geaard?

 

Tijdens de (Halve) Dag Intensive ontdek je heel praktisch en hands-on van Marieke haarzelf hoe het is om je gewenste wonderlijke leven te creëren. Samen met ruim 100 likeminded souls ga je heel gefocust en intensief aan de slag met het opruimen van oude blokkades, het helen van pijnstukken en ruimte maken voor je Ziel om door te komen door o.a een live trancedente reis. Ook zal Marieke op deze (halve) dag d.m.v. verschillende talks, oefeningen e.d. je meer hierover leren.

De (Halve) Dag Intensive staat gepland om plaats te vinden medio 2022, op locatie. De investering voor de (Halve) Dag Intensive ligt tussen €300- €500 ex btw.

Schrijf je in voor de waitlist via de knop hieronder:

The Circle

Ben je op zoek naar intensieve en persoonlijke begeleiding van Marieke? Wil je diep duiken in je persoonlijke casussen en grote doorbraken en transformaties maken?

 

The Circle is een geborgen groep van maximaal 15 likeminded souls die 1 keer om de 5-6 weken bij elkaar komen, gedurende 6 maanden. De sessies vinden altijd fysiek plaats op een locatie. De sessies van The Circle duren 2-2,5 uur, waarbij er wordt gewerkt aan concrete casussen uit jouw leven, of die spelen in de groep. Marieke werkt op basis van de beschikbare energie, haar eigen systeem, systeem van de groep en jouw unieke systeem om blokkades los te maken, oude pijnen te helen en ruimte te maken dat jouw Ziel volledig doorkomt. Zodat jij jouw Gewenste Leven echt gaat leven.

The Circle staat gepland om 2022 terug te komen en de investering voor een plek in deze exclusieve groep is €2000 ex btw voor zes maanden.

Schrijf je in voor de waitlist via de knop hieronder:

Wil je direct online aan de slag?

Je kan maandelijks intunen bij de speciale live online ‘RISE’ sessies van Marieke of haar bekende transcendente reizen ‘The Essence’ volgen om je eigen practice, psychic potential, inzichten en wonder te vergroten.

‘The Essence’ Transcendente Reizen

8 Exclusieve Transcendente Reizen opgenomen door Marieke met Binaural Beats onder de begeleiding.
  1. De Perfecte Gronding Voor Een Optimale ‘Zelf’
  2. Connect to your Higher Self
  3. De Magische Tuin van Jouw Mind voor Rust, Overvloed en Vibratie Verhoging
  4. Je bent alleen maar Liefde. De Bedoeling zoals jij bent.
  5. Being The Absolute Magnet voor Geluk, Liefde en Vrijheid
  6. De Licht Kamer van jouw Hart
  7. Expandeer naar jouw werkelijkheid, Je Ziel
  8. De Gouden Regen Fontein in Stilte
KOOP DIRECT

P.S. Heb je ‘RISE’? Kijk dan op de laatste bladzijde voor je 50% giftcode

‘RISE’ Online Live Sessions

Maandelijks gaat Marieke live online met speciale ‘RISE’ sessies om jouw persoonlijke vragen n.a.v. ‘RISE’ te beantwoorden en faciliteert zij een unieke Transcendente Reis

Speciaal voor jou die na het lezen van ‘RISE’ (nieuwe) ervaringen hebt gekregen, herkenning en verbinding met het verhaal voelt en jezelf op een nieuwe laag wil leren kennen, kan je Marieke live online ontmoeten tijdens deze sessies.