“Rise”

A guide to unfold Unconditional Love

This Book Will Light Up Your Soul

“RISE” zal je Ziel activeren, laten opstaan en laten spreken. En je leven na elke bladzijde intens veranderen richting een ontwaakt en uit liefde gedreven bestaan. Je kijk op het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Zij is je Guide naar een authentiek, spiritueel en geïntegreerd bestaan.

Marieke van Meijeren laat in haar debuut ‘RISE’ zien hoe je als mens volledig en krachtig jezelf kunt zijn en daarmee meer liefde, geluk en vrijheid ervaart in het leven. Ze laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven die zelfs de dood overstijgt. Door het herwinnen van Puur Bewustzijn en in de diepte te weten wat (Ziel) jij bent, ontstaat de verbinding weer die dwars door alle lagen, dimensies en ruimtes gaat. Een verbinding die voor wonderen, pshycic abilities en creativiteit zorgt.

Wij hebben van jongs af aan geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld en Marieke pleit er in “RISE” voor dat we die verwachtingen en illusies nu loslaten en herontdekken wie en ‘wat’ we echt zijn.

Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door écht jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je gewenste leven leiden. Ontdek wie jij was. Zo staat namelijk de wat in je op. Je Ziel. Je Licht.

Zou het niet geweldig voelen om krachtig, geaard en volledig jezelf te zijn? ‘RISE’ is intens, authentiek en kwetsbaar en Marieke van Meijeren inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een meeslepend verhaal over een bijna dood ervaring, liefde, vertrouwen en overwinning. Een verhaal over steeds moedig opnieuw kiezen om op te staan in de liefde en voor het Licht.

ORDER NOW

€30,18 Inclusief verzending voor NL. Voor België €2,45 verzendkosten

RISE is naast de Spirituele Autobiografie van Marieke, ook een Ziel Activatie boek voor jou als lezer om je eigen Ziel wakkerder te maken, ervaren en beleven.

Marieke laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven dat zelfs de dood overstijgt. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door écht jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je gewenste leven leiden. Ontdek wie jij was. Zo staat namelijk de wat in je op. Je Ziel. Je Licht.
‘RISE’ is opgedeeld in de verschillende fases van de Universele Zon. Ontdek door de energetisch geladen teksten, poëzie, de afbeeldingen en haar persoonlijk verhaal wat een spirituele structuur jou kan brengen, universele wijsheden jou te geven hebben en dat we op een bijzonder kenter punt staan naar ‘De Nieuwe Wereld’. RISE!

Remembering the Sun

Awakening of the Sun

Rising of the Sun

Embodying the Sun

Being the Sun

Spreading the Light of the Sun

ORDER NOW

€30,18 Inclusief verzending voor NL. Voor België €2,45 verzendkosten

“Iedereen kent wel dat plotselinge verlichte gevoel dat ‘alles klopt en overvloedig aanwezig is’ en dat het even heel rustig en fijn van binnen voelt. Dat is wat we in de essentie zijn, ons bewustzijn, maar dat we ergens in ons leven even zijn vergeten.”

Benieuwd naar “RISE”?

Scroll voor een Sneak Peek van een aantal delen en hoofdstukken uit het boek “RISE”:

DEEL 1 | Remembering the Sun

The Day
It’s just an Ordinary Day
Destiny has many Forms
And I won’t cry for Yesterday

DEEL 2 | Awakening of the Sun

Donker

DEEL 3 | Rising of the Sun

Naakt voor Bevrijding
Therapie
Soul is coming Home

DEEL 4 | Embodying the Sun

Palms Rise To The Universe
Zondagszwemmen
Wolf

DEEL 5 | Being the Sun

Forgiveness
Weet je nog, Marieke?
Healing

DEEL 6 | Spreading the Light of the Sun

Humor
Het Spirituele Ego
Hoger Bewustzijn in Werk

“Rise”

A guide to unfold Unconditional Love

ORDER NOW

€30,18 Inclusief verzending voor NL. Voor België €2,45 verzendkosten