New Earth Publishers

Boeken voor de ziel je gezondheid het leven de wereld

Altijd vanuit Liefde.
Voor de nieuwe wereld.

Onze Titels

Onze titels zijn verkrijgbaar in de boekhandel, online winkels en te lezen in de Bibliotheek

RISE | Spirituele Autobiografie en Soul Awakening

Marieke van Meijeren laat in haar debuut ‘RISE’ zien hoe je als mens volledig en krachtig jezelf kunt zijn en daarmee meer liefde, geluk en vrijheid ervaart in het leven. Ze laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven die zelfs de dood overstijgt. Door het herwinnen van Puur Bewustzijn en in de diepte te weten wat (Ziel) jij bent, ontstaat de verbinding weer die dwars door alle lagen, dimensies en ruimtes gaat. Een verbinding die voor wonderen, pshycic abilities en creativiteit zorgt.

RISE zal je Ziel activeren, laten opstaan en laten spreken. En je leven na elke bladzijde intens veranderen richting een ontwaakt en uit liefde gedreven bestaan. Je kijk op het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
Zij is je Guide naar een authentiek, spiritueel en geïntegreerd bestaan.

€ 30,18
Bestel RISE

SO SIMPLE | 88 powerfoodgerechten voor elke dag

Rens Kroes is pionier van de food & lifestyle-influencers en een van de eerste foodbloggers en -vloggers die zich focust op Powerfood: onbewerkte producten met hoge voedingswaarden. Ze onderscheidt zich door haar eerlijke, transparante en positieve mindset.

In So Simple geeft Rens Kroes je ze gezonde en makkelijke powerfoodgerechten op een presenteerblaadje: 88 eenvoudige, voedzame en toch verrassende lunch- en avondmaaltijden voor gezin, familie en vrienden. Bewustwording over wat je in je mond stopt vindt Rens belangrijk, dus staan onder ieder recept verrassende facts over een ingrediënt. Een musthave voor in je keuken.

€ 33,-
Bestel So Simple

brieven aan mijn dochter | coming 2023/2024

Poëtische bundel over bewust moederschap. Het zijn herkenbare verhalen van moeder op dochter, ouder op kind, met liefdevolle boodschappen die geen tijd kennen.

Brieven aan mijn dochter wordt verwacht in 2023/2024.

New Earth Publishers:

Een uitgeverij van de Nieuwe Bewuste Wereld

New Earth Publishers is een frisse wind in uitgeversland en dat is ook de bedoeling. We zetten de auteur centraal. De auteur staat aan het roer van het maken van haar/zijn kunstwerk; een boek. Alles is mogelijk en dat is een geweldig gevoel van het verwezenlijken van dit bijzondere.

Kwaliteit, vernieuwing en inspireren staan voorop.

Wij faciliteren, begeleiden en leveren redactie, planning en organisatie. Daarnaast denken wij mee met verkoop, marketing, communicatie, social media en lancering. Maar vooral zorgen wij dat logistiek alles geregeld wordt en dat het boek in de boekhandel en op bol.com terecht komt als dit jouw wens is. Alles in afstemming met jou.

Wij geven zeer selectief uit, omdat het mag passen bij onze visie (een bijdrage leveren aan een Nieuwe Wereld) en het een lange termijn relatie is die je samen aangaat. Er is dan ook een selectie ronde.

 

Klik hieronder om de selectie voorwaarden te ontvangen per mail

Mail mij